ID: 8565
Het Volkomen Vleesboek (Wina Born) een klassieker
€4,00
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Het Volkomen Vleesboek (Wina Born)
Hardcover in zeer goede staat, met zeer lichte gebruikssporen.
Gezien de hoge verzendkosten bij verzending via Post.NL of DHL naar klanten thuis en mijn tevredenheid over verzending via DPD verzend ik in principe alleen naar een DPD-punt bij u in de buurt ( IN NEDERLAND) (verzendkosten bedragen dan € 4.00).
Voor die € 4.00 verzendkosten kunt u voor 10 kilo boeken,CDS en DVDs bestellen, misschien vindt u nog iets interessants.
Van dit boek verscheen de eerste editie in 1969 (als Albert Heijn uitgave). Voor deze nieuwe editie werd een andere manier van zetten en opmaak gebruikt, maar inhoudelijk lijken er geen esentiele verschillen te zijn. Dat geldt ook voor het royaal aanwezige kleurenfotowerk. Elke vleessoort (rundvlees, lamsvlees, orgaanvlees, etc.) wordt eerst ingeleid - met o.a. handige foto's van de verschillende delen die men bij de slager kan bestellen - waarna een reeks goede, gedegen, gevarieerde recepten volgt. In de inleiding komen bereidingswijzen, keukengereedschap en andere algemene zaken aan de orde. Na 15 jaar blijkt dit nog altijd een geslaagd, zeer praktisch kookboek te zijn, een basiswerk voor gerechten met vlees.
Hardcover in zeer goede staat, met zeer lichte gebruikssporen.
Gezien de hoge verzendkosten bij verzending via Post.NL of DHL naar klanten thuis en mijn tevredenheid over verzending via DPD verzend ik in principe alleen naar een DPD-punt bij u in de buurt ( IN NEDERLAND) (verzendkosten bedragen dan € 4.00).
Voor die € 4.00 verzendkosten kunt u voor 10 kilo boeken,CDS en DVDs bestellen, misschien vindt u nog iets interessants.
- Nederlandstalig
- 200 pagina's
- Herziene editie
- 9789021011929
Van dit boek verscheen de eerste editie in 1969 (als Albert Heijn uitgave). Voor deze nieuwe editie werd een andere manier van zetten en opmaak gebruikt, maar inhoudelijk lijken er geen esentiele verschillen te zijn. Dat geldt ook voor het royaal aanwezige kleurenfotowerk. Elke vleessoort (rundvlees, lamsvlees, orgaanvlees, etc.) wordt eerst ingeleid - met o.a. handige foto's van de verschillende delen die men bij de slager kan bestellen - waarna een reeks goede, gedegen, gevarieerde recepten volgt. In de inleiding komen bereidingswijzen, keukengereedschap en andere algemene zaken aan de orde. Na 15 jaar blijkt dit nog altijd een geslaagd, zeer praktisch kookboek te zijn, een basiswerk voor gerechten met vlees.