ID: 4901
Zelfstandig werkend kok - De Zoete Inval
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
De Zoete Inval
Op 19 mei 1930 start de historie van De Zoete Inval. Wat indertijd begon met een limonadetentje en speeltuin langs de weg van Amsterdam naar Haarlem, groeide in ruim driekwart eeuw uit naar een volwaardig horecabedrijf. De Zoete Inval beschikt over diverse multifunctionele zalen, restaurants, terras, een bowling met 12 bowlingbanen en een 4 hotel met 57 hotelkamers. De gezellige sfeer en persoonlijke gastvrijheid zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een aangenaam verblijf!
Al jarenlang is De Zoete Inval de ideale locatie voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, zakelijke bijeenkomsten, hotelovernachtingen, bowlen en outdoor activiteiten. Tevens kunt u gebruik maken van de cateringservice die geheel naar uw specifieke wensen ingevuld kan worden.
Sinds 2014 is De Zoete Inval een officiële trouwlocatie van de Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude.
www.zoete-inval.nl & www.thenewbowlingexperience.nl
Functiebeschrijving
De Zoete Inval is een modern familiebedrijf welke beschikt over hotel, zaalaccomodatie, vergaderfaciliteiten, verschillende restaurants en ons recent vernieuwde bowling. Al vele jaren staan wij bekend om ons hoge serviceniveau, gastvrijheid en flexibiliteit.
Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de belangrijkste taak; het voor- en bereiden van de diverse gerechten op onze menukaart alsmede diverse buffetten, diners en catering.
Naast deze taken brengt de functie nog diverse andere verantwoordelijkheden met zich mee zoals; het ontwikkelen en uitproberen van nieuwe gerechten en heb je een adviserende rol bij de uit te voeren producten en samenstelling van de menukaart, het aansturen en begeleiden van productie- en leerling koks en de naleving van de hygiënische voorschriften (HACCP).
Functie-eisen
Competentieprofiel:CreativiteitFlexibiliteitZelfstandig werkenStressbestendigInitiatief tonen & Proactief
Kennis- en/of opleidingsvereisteAfgeronde MBO horecaopleiding ofMinimaal 2 jaar ervaring als productie- of zelfstandig werkend kok in een horecabedrijfKennis van algemeen gebruikelijke bereidings- en bewerkingstechniekenKennis van algemeen gebruikelijke materialen, middelen en apparatuur
Specifieke functie-vereisteBeschikbaar in het weekend en op feestdagen
Wij biedenFlexibele werkomgevingCompetitieve arbeidsvoorwaardenParttime en full-time contractenPersoonlijke ontwikkeling d.m.v. coaching en begeleiding Prettige werksfeer
Op 19 mei 1930 start de historie van De Zoete Inval. Wat indertijd begon met een limonadetentje en speeltuin langs de weg van Amsterdam naar Haarlem, groeide in ruim driekwart eeuw uit naar een volwaardig horecabedrijf. De Zoete Inval beschikt over diverse multifunctionele zalen, restaurants, terras, een bowling met 12 bowlingbanen en een 4 hotel met 57 hotelkamers. De gezellige sfeer en persoonlijke gastvrijheid zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een aangenaam verblijf!
Al jarenlang is De Zoete Inval de ideale locatie voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, zakelijke bijeenkomsten, hotelovernachtingen, bowlen en outdoor activiteiten. Tevens kunt u gebruik maken van de cateringservice die geheel naar uw specifieke wensen ingevuld kan worden.
Sinds 2014 is De Zoete Inval een officiële trouwlocatie van de Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude.
www.zoete-inval.nl & www.thenewbowlingexperience.nl
Functiebeschrijving
De Zoete Inval is een modern familiebedrijf welke beschikt over hotel, zaalaccomodatie, vergaderfaciliteiten, verschillende restaurants en ons recent vernieuwde bowling. Al vele jaren staan wij bekend om ons hoge serviceniveau, gastvrijheid en flexibiliteit.
Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de belangrijkste taak; het voor- en bereiden van de diverse gerechten op onze menukaart alsmede diverse buffetten, diners en catering.
Naast deze taken brengt de functie nog diverse andere verantwoordelijkheden met zich mee zoals; het ontwikkelen en uitproberen van nieuwe gerechten en heb je een adviserende rol bij de uit te voeren producten en samenstelling van de menukaart, het aansturen en begeleiden van productie- en leerling koks en de naleving van de hygiënische voorschriften (HACCP).
Functie-eisen
Competentieprofiel:CreativiteitFlexibiliteitZelfstandig werkenStressbestendigInitiatief tonen & Proactief
Kennis- en/of opleidingsvereisteAfgeronde MBO horecaopleiding ofMinimaal 2 jaar ervaring als productie- of zelfstandig werkend kok in een horecabedrijfKennis van algemeen gebruikelijke bereidings- en bewerkingstechniekenKennis van algemeen gebruikelijke materialen, middelen en apparatuur
Specifieke functie-vereisteBeschikbaar in het weekend en op feestdagen
Wij biedenFlexibele werkomgevingCompetitieve arbeidsvoorwaardenParttime en full-time contractenPersoonlijke ontwikkeling d.m.v. coaching en begeleiding Prettige werksfeer